Entreprenør i Skjern nær Varde og Herning

Skjern Brolægning & Entreprenørforretning er din professionelle entreprenør i områderne omkring Varde, Herning, Ringkøbing og omegn. Med mere end 15 års erfaring indenfor faget, har vi i dag kompetencerne til at udføre alle typer opgaver som entreprenør uanset opgavens størrelse. Vi varetager opgaver for private såvel som erhverv og offentlige institutioner. Som entreprenørfirma, har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med udførelse af diverse opgaver, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Til større projekter har vi en række erfarne og loyale samarbejdspartnere, der tæller fra tømrere, arkitekter, murere og meget mere. Vores samarbejdspartnere er kompetente fagfolk, der stiller lige så høje krav til kvalitet som os selv.

Kontakt os for en god aftale

Vi udfører en bred vifte af arbejde som entreprenør

Vi tilbyder totalløsninger af opgaver indenfor entreprenør faget, og vi håndterer alt fra store til små projekter. Vi specialisere os blandt andet indenfor: 

  • Gravearbejde: Der er stort set altid behov for fjernelse af jord i forbindelse med et hvert omlægning, hvad enten det er nybygninger, tilbygninger eller parkeringspladser.
  • Fjernvarme: Vi udfører mange opgaver inden for fjernvarme, i samarbejder med Skjern Fjernvarme, såvel gravearbejde som belægningsarbejder.
  • Nedbrydning: Er dine bygninger ved at være udtjente, eller bare i vejen for noget nyt klare vi også nedbrydning og bortskaffelse på forsvarlig vis, og i henhold til gældende miljølovgivning.
  • Støbearbejder: Jord og beton arbejder følges ofte samme, og det er naturlig for os at støbe fundamenter mm.

Hos Skjern Brolægning & Entreprenørforretning spænder kompetencer bredt. Derfor kan vi udover entreprenørarbejde også være behjælpelige indenfor:

Kontakt vores entreprenør for et tilbud

Står du og mangler et kvalitetsbevidst entreprenørfirma i Skjern nær Varde og Herning? Så stiller vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed. Kontakt os på telefon 97 35 07 09 eller e-mail sb@skjern-net.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Firmainfo


  • Skjern Brolægning & Entreprenørforretning
  • CVR: 33035063

Adresseinfo


Kontaktinfo