Belægningsarbejde i Skjern nær Varde og Herning

Har du brug for en professionel brolægger til at udføre belægningsarbejde nær Varde, Skjern, Herning, Ringkøbing eller omegn? 

Skjern Brolægning & Entreprenørforretning udfører alle former for belægningsarbejde, uanset omfanget af opgaven. Vi varetager belægningsopgaver for private, såvel som erhverv og det offentlige. Uanset om du har en stor eller lille have, eller en større park du gerne vil have belagt med fliser, så klarer vi opgaven hurtigt og effektivt

Mangler du hjælp til at virkeliggøre en ide, så tilbyder vi rådgivning og vejledning. Når du vælger os til at udføre dit belægningsprojekt, så garantere vi et resultat i højt kvalitet, som du vil få glæde af i mange år.

Kontakt os for en god aftale

Belægningsarbejde med fliser og sten

Hos Skjern Brolægning & Entreprenørforretning har vi mange kompetencer, og vi udfører alle former for belægning. Vi kan blandt andet hjælpe med belægning af forskellige materialer, heriblandt fliser, skærver, stenmel, grus, brosten, asfalt.

Uanset om der skal lægges en snoede sti i haven eller et Integreret bed med en havedam, så kan vi hjælpe dig. Er du i tvivl omkring hvilken stentype du skal vælge til dit haveprojekt, så hjælper vi gerne til, så du får den bedste belægning med en lang levetid.

Ring for et godt tilbud på sten- eller flisebelægning 

Vores entreprenørforretning har base i Skjern, men vi kommer gerne ud til kunder i Varde, Tarm, Ringkøbning, Herning og omegn. Vores dygtige brolæggere laver en vurdering af din opgave og kommer med faglig rådgivning, samt et professionelt løsningsforslag.

Har du brug for vejledning eller et professionelt løsningsforslag til din opgave? Så Kontakt os på telefon 97 35 07 09 eller e-mail sb@skjern-net.dk, for en uforpligtende snak og et stærkt tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Firmainfo


  • Skjern Brolægning & Entreprenørforretning
  • CVR: 33035063

Adresseinfo


Kontaktinfo